cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Zenfone 8 battery (OTHERS).

Redbone86
Star III

Hello boys and girls. I know this problem has Been here since 2022. But why asus not answered anything about that draining issue. That others IS My devices over 30% all The Time. Even i use this mobile only internet searching sometimes little YouTube. But this OTHER IS big problem?. I dont believe that IS cpu+,GPU because i dont play i dont use this phone cpu 100%. I dont do nothing on this phone which need that sd888 Even 50% of The powers. So what IS that others. And can ASUS PLEASE DOUBLE CHECK THAT becuse this IS not normal. 

Last Time with 100% battery Chrome was 35% other was over 35% so that OTHER IS something what need to Be fixed. 

 

Here IS proof that others its Finnish MUUT so i want this problem solved?.

7 REPLIES 7

prompter
Star II

I solved my Zenfone 7 Pro battery issues by checking on the apps’ permissions. In other words, nothing is using my location in the background, that is a huge battery saving. Almost doubled my already good battery life. I also calibrated the battery by letting it slowly drain itself to 0 % and then charged it super slowly via computer usb to 100 %.

(Switching to Finnish)

Eli asetuksista (ainakin Android 12) löytyy Yksityisyys -> Lupien ylläpito. Ota Sijaintipalvelut pois kaikilta paitsi niiltä, joissa sen oikeasti pitää olla päällä, esim Google Maps. Loput, kuten vaikka Sää, kannattaa laittaa likimääräiselle sijainnille. Muutkin luvat kannattaa tarkistaa ja poistaa niiltä sovelluksilta, joita et käytä.

Toisinaan mullakin on ollut aika heikko akunkesto, mutta tää oli ratkaisu ainakin mun tapauksessani. Akku kannattaa myös hitaasti lataamalla kalibroida.

Niin siis olen tehnytkin ja lataan sillä hitaalla tyylillä oliko se vakaa lataus juurikin.. vaan ei siellä joku taustalla kuluttaa akkua pakosti koska niin iso siivu menee siihen MUUT. Eilen tosiaan ihan tuplatsekkasin sen ja siellä oli 100% Chrome syönyt sen 40% kuten kuuluukin koska 5h käytin sitä. Mutta tuo muut oli yli 35% niin mietityttää että AKKU KESTÄISI ERITTÄIN HYVIN. Jos tuota ei olisi. Minä en pidä sijaintia ollenkaan päällä. Näyttö on koko ajan 0% kirkkaus. Lisäksi vain 4g mobiilidata. 120hz mukautuvana on käytössä. Joten en ymmärrä miten niin huonosti kestää akku. 4000mHa pitäisi kyllä kestää sen ainakin 7.5h nettikäyttöä 4g vaan ei kestä. Reilu 5h ja laturi kutsuu.

Akku hyvässä kunnossa katsottu eri sovelluksilla.

Tuossa tilanteessa kannattaisi palauttaa tehdasasetukset, jos kerran ongelma on noin pahaksi päässyt.

Tuossa aidalla otettu tilanne akusta alle 30min käyttänyt puhelinta yli 500mHa kulunut. Katso tuota kulumisnopeutta. Yhdessäkään puhelimessa ei ole hypännyt yli 1000 lukemaan tekemättä mitään puhelimella. 

Mielestäni ASUKSEN KUULUISI TEHDÄ JOTAIN TÄLLE ANDROID 13 PÄIVITYKSELLE koska ei tässä nyt kaikki täsmää. Akun kunto hyvä yms mutta syystä mitä en tiedä akku menee silmissä alemmaksi. Ihan älytöntä että ensimmäisen tunnin aikana jo 10% mennyt kun op11 esim samalla käytössä vain 0 tai 1% 

Ei 4g mobiilidata , alin mahdollinen kirkkaus ja alin mahdollinen näytön päivitys. Voi kuluttaa näin paljon 

 

Asus TEHKÄÄ JOTAIN tuolle Android 13 ja MUUT akun syöjälle and same For english Asus do something about that Android 13 updates and that battery setup OTHERS draining.