This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z częstotliwością 120Hz,czujnikiem ekranu podczas rozmów oraz wygaszeniem ekranu.

Anonymous
Not applicable

Ekran nie działa z częstotliwością 120 ani 90Hz. Porównywałem z innymi telefonami. Zrobiony restart, aktualizacja do Androida 13 kompilacja WW_33.0804.2060.73. Z tego co zauważyłem nie działało nawet przed aktualizacja, wg. mnie działa cały czas na 60Hz. 

Druga sprawa to czujnik wygaszenia ekranu-podczas rozmów notorycznie wciskam nieumyślnie nagrywanie rozmów, wyłączanie głośnika itd. i nie ukrywam że jest to na tyle irytujące, że myślę nad pozbyciem sie tego telefonu. Podczas rozmowy muszę blokować ekran choć nie zawsze sie o tym pamięta. 

Trzecia to wygaszenie ekranu. Kładę telefon na stole i w momencie gdy zapalone jest światło telefon "myśli" że cały czas sie na niego patrzę i ekran się nie wygasza choć jest ustawione na 15 sekund. 

Asus, jeśli to czytasz miło by było o aktualizację, ponieważ nie tylka ja mam taki problem a ich rozwiązanie na forum nie działa na wszystkich telefonach. 

Chyba, ze ktoś ma inne patenty. 

10 REPLIES 10

ZenBot
Community Manager
Community Manager
Thread automatically closed due to inactivity. If the reported issue has not been resolved or you require further assistance from one of our moderators, please create a new thread and we will be with you shortly.