07-25-2024 08:40 AM
Zenfone 10/ Android 14 Poland operators my sims work on VoLTE and VoWiFi in another phone but doesn't work in Nju mobile/Orange
08-10-2024 01:27 AM
Tak, znam tą metodę, przy czym po uruchomieniu ponownie telefonu trzeba kod wpisać każdorazowo. Zdecydowanie lepszą opcją było by odblokowanie funkcji przez operatora.
08-12-2024 12:30 AM
Orange to jest patologiczna sieć pod tym względem i tyle, w T-Mobile, Play i Plus działa VoLTE/VoWiFi od premiery na tym telefonie, testowałem wszystkie te sieci, tymczasem Orange po roku dalej twierdzi, że coś nie jest dostosowane. Zenfone 8 z kodem działa poprawnie od 3 lat, już 2 lata temu pisali, że pracują nad jego dodaniem, a nie ma go do tej pory.
08-12-2024 04:33 AM
Miło spotkać użytkowników Zenfona 10 z Polski 🙂 Jakie pierwsze wrażenia Panowie? Jakieś protipy? Korzystacie na czystym androidzie czy z nakładki Asusa?
08-13-2024 03:51 AM
Dla mnie ok, wszystko działa jak trzeba, a bateria trzyma długo. Brakuje mi tylko kodeka EVS podczas rozmów, dźwięk nie jest taki czysty jak w innych telefonach Samsung, Xiaomi, Motorola, Realme czy Iphone.
08-13-2024 03:57 AM
Nie zauważyłeś żadnych bugów? Np tego, że w nakładce Asusa w trybie cichym nie da się słuchać muzyki? W momencie, w którym dajesz głośniej, tryb cichy się wyłącza. Trzeba przejsć na nakładkę z czystym androidem, żeby nie było tego błędu.