This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Zenfone 9. Problem z aparatem/nagrywaniem wideo

Thorlo
Star I

Witam. Czy macie również problem podczas nagrywania wideo w Zenfone 9? Nagraniem zacina się na początku, jest spowolnienie albo zrywanie obrazu, brak płynności, później już wraca do normalności po dwóch sekundach. Usuwanie danych aparatu nie pomaga. Zainstalowałem na Zenfone 9 android 14 i jest trochę gorzej niż było. Co zrobić? Proszę o pomoc.

1 REPLY 1

Mroziu69
Star III

Hej. U mnie brak takowych problemow na wersji 16/256. Wciaz jestem na androidzie 13, bo nie chcialo mi sie bawic w bete. Mam nadzieje, ze uda Ci sie to jakos w koncu ogarnac. Gdzies na polskiej grupie, chyba na fb ktos pisal jakis czas o podobnym problemie. Moze to byles Ty, ale jesli nie to nie jestes jak widac jedyny z tym problemem. Jak widac, z tymi Zenfonami to dosc duza loteria. Sa ludzie, ktorym dzialaja swietnie, sa tacy co maja dosc duzo problemow z nimi. W kazdym egzemplarzu kolejny update powoduje zupelnie inne zachowania. Np po aktualizacji sprzed kilku dni duzo osob narzeka na bardzo duze pogorszenie wydajnosci baterii. Mnie poki co to ominelo na szczescie, ale kto wie czy za chwile mi nie padnie ostrzenie w aparacie jak i niektorym po aktualizacjach zaczelo padac. Nie nadazysz za tym. Trzymam kciuki, ze uda Ci sie ogarnac problem.