Does anyone else found problem with fast charging post upgrade to beta 3 ( 429 version)

I have just upgraded from 424 to 429 version. Post upgrade my phone shows " slow charging or charging only". I tried with different charger + cable ( original) but results same. I am sure nothing wrong with my charger/ cable.

Anyone suggest the solution please.

Comments

  • Hi 15sharma1.as ,

    Please tell us at which battery percentage does it show slow charging/charging only.

    Are you using the original ASUS charger? Have you tried with different chargers and new cables?

    Was this behavior appearing in the previous version WW-17.2017.2004.424?

    Please help us check. Thank you 🙂

  • Last 429 beta 3 update low sounds speaker and microphone issue and gaming scencivity low , game lag , volte issue , slow network working issue almost ready this update i say asus solve this problem?

  • Charging is better than previous beta version 1 & 2.

    I am in beta version 3, charge 0 to 100% in 3hrs 15 mins only.

  • Hi debasisdolui19 ,

    Could you tell us is the sound lower compared to which version?

    Please tell us which game app/app version is not as expected. Kindly show us a short video of the behavior if possible. We would suggest that you enable "Show taps" in Developer options before you record the video. Enable Developer options: Settings > System > About phone > Software information > Tap "Build number" 7 times. Enable show taps: Settings > System > Developer options > Show taps.

    VoLTE compatibility will vary by country/operator. Could you tell us your country & operator?

    Network: Please try resetting your network settings and try again. (Settings > System > Advanced > Reset options > Reset Wi-Fi, mobile & Bluetooth)

    Thanks 🙂

This discussion has been closed.