After latest 29th May android 9 update charging issues...

ZT-45e562e4ZT-45e562e4 Level 1
edited September 2020 in ZenFone Max Pro Series

Please tell us some basic information before asking for help:

  1. Model Name:Asus max m2 pro
  2. Firmware Version: WW-16.2017.2005.092
  3. Rooted or not: nope
  4. Frequency of Occurrence: all the time
  5. APP Name & APP Version (If your issue relates to the app): battery Charging

In addition to information above, please also provide as much details as you can, e.g., using scenario, what troubleshooting you've already done, screenshot, etc.

========================================

Sir I'm very frustrated after this update and want to know if ma rapid charging has vanished completed or it has some othr issue other than this update ... Please give me some suggestions regarding this ASAP....

Comments

  • Hi there, in order to help you kindly help us with the following details:

    1. Kindly let us know the Charging time taken from 0 - 100%.

    2. What's the charging time difference between the current & previous update.

    3. Try another charger & let us know if there is any difference.

    4. Use the ASUS charger on a different phone & let us know the difference.

  • 1. 0- 100 % ~ nearly 7 hours whole damn night

    2. Now it's 7 hours before it takes 2½ hour

    3. Tried another charger other than Asus

    4. Asus charger doesn't make any difference in another phone


    Can you check this version in your own phone?

  • vamsivamsi Level 1

    I'm on .092 version and I left my phone for charging after half an hour it was 2% less than before, I checked switch, adopter and pin to my phone everything is good. It's also showing charging symbol but no plus mark. I waited for 10 min and it still stayed in 19%.

    I reconnected charging pin this time it also showed red plus with charging symbol and I watched Netflix for an hour and battery at 63%.

    Some times it's not recognising power input properly. It's a bug.

  • edited June 2020

    Yes, even I'm having issue with charging. It's charging at 750ma

This discussion has been closed.