Zenfone 8 finally dead
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-06-2022 03:01 AM
Just to let you know my Zenfone dead at boot screen. I think that I don't want to repair it. Maybe I'll use hammer
That was shittiest phone of my life.
Now back on my old LG.
Cheers
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2022 12:58 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2022 03:22 AM
lukasz.szabelskiZawsze jest opcja oddania na rękojmie i poproszenie o zwrot pieniędzy.Telefon leży uceglony na dnie szuflady. Niby był na gwarancji ale nie chciałem żeby ktoś kto go ode mnie kupi po naprawie rzucal inwektywami w moją stronę gdy się przekona jakie to cudo
View post
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2022 09:29 AM
lukasz.szabelskiJak masz dowód zakupu to odkupie za 500zl, po co ma leżeć w szafce.Telefon leży uceglony na dnie szuflady. Niby był na gwarancji ale nie chciałem żeby ktoś kto go ode mnie kupi po naprawie rzucal inwektywami w moją stronę gdy się przekona jakie to cudo
View post
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2022 11:29 AM
cytrus224Telefon brany na fv na firmę, także dupahttps://zentalk.asus.com/en/discussion/comment/235888#Comment_235888
Zawsze jest opcja oddania na rękojmie i poproszenie o zwrot pieniędzy.
View post
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-08-2022 09:23 AM
This phenomenon also happened to me when I plug to my car Android Auto too quickly sometimes (my car infotainment system needs a few seconds to be fully ready). I already experienced it twice but I am able to reboot it fine with the power button and volume down button combo.