Zenbook UX434FQ - screenpad logo animation

zv_2020zv_2020 Level 1
edited February 2 in ZenBook
  1. System: Windows 10
  2. Battery or AC: Both
  3. Model: UX434FQ
  4. Frequency of occurrence: Always
  5. Reset OS:
  6. Screenshot or video:

========================

I reinstalled the windows and installed driver for screenpad 2.0. After that, my touchpad work fine, but start logo animation on screenpad doesn't work. How can I restore this animation start?

The Model of laptop its Zenbook UX434FQ. Thank you

Comments

  • Hello zv,

    So does the screenpad function work? it just does not show the start up animation?

    Please kindly check with below FAQ, to see if your have install all the driver in the correct order.

    Also, please kindly adjust your user name, without using _ASUS in case of wrong detection by the system.

    Thank you so much.

  • Yes, screenpad function working properly. Just start up animation doesn't work.

    I installed all the driver in the correct order.

    Thank you

  • Hello zv,

    Thank you.

    May I know if the animation is not working when you boot up the device, or when you use F6 to switch mode?

    Thank you.

  • Hello Blake ASUS,

    the animation is not working when I boot up the device and also when I us F6.

    Thank you

  • Hello zv,

    so even if you boot up directly in Screenpad mode, there is no animation?

    that's a bit strange. I will test more myself and consult from technical support.

    Thank you.

  • Yes, if I boot up directly in Screenpad mode, there is no animation.

    Thank you

  • VampVamp Level 2

    @Blake_ASUS I also have the same thing. I reinstalled windows and now no screenpad animation. I have UX434FL running windows 10 Home and everything updated.

    Everything works fine on screenpad except for the animation.

    It doesn't bother me but animation hides the screenpad loading app icon cropped thingy.

  • Same problem after clean install UX534FTC

This discussion has been closed.