cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

zenfone 5z after the latest update of WW_100.10.107.87_20200520, the phone Network is ON and OFF

Please tell us some basic information before asking for help:
Model Name: ASUS_Z01RD
Firmware Version: WW_100.10.107.87_20200520
Rooted or not: na
Frequency of Occurrence: network is ON and OFF every 2 seconds, phone restarting AGAIN and AGAIN after few minutes.
APP Name & APP Version (If your issue relates to the app):
In addition to information above, please also provide as much details as you can, e.g., using scenario, what troubleshooting you've already done, screenshot, etc.
========================================

1 ACCEPTED SOLUTION

victor010
Zen Master III
Hi, we'd request you follow the below steps:
1. Clear system cache.
2. Try the same under safe mode:
Hold the power button for 5 seconds => When the screen flashes with option => Press & hold power option => You will get an option to restart in safe mode
3. If still you face the issue
factory reset your phone after taking a full backup : https://www.asus.com/support/FAQ/1006346/
4. Last option would be to visit the service center to have
a check. Locate here: https://www.asus.com/in/support/Service-Center/India

View solution in original post

6 REPLIES 6

network is ON and OFF every 2 seconds, phone restarting AGAIN and AGAIN after few minutes after the latest update of WW_100.10.107.87 @asus zenfone 5z ASUS_Z01RD, anyone, kindly help.

victor010
Zen Master III
Hi, we'd request you follow the below steps:
1. Clear system cache.
2. Try the same under safe mode:
Hold the power button for 5 seconds => When the screen flashes with option => Press & hold power option => You will get an option to restart in safe mode
3. If still you face the issue
factory reset your phone after taking a full backup : https://www.asus.com/support/FAQ/1006346/
4. Last option would be to visit the service center to have
a check. Locate here: https://www.asus.com/in/support/Service-Center/India

Thank you so much @victor2020, It solved my problem after following the point number (1) after switch off => press power button along with lower volume button => select Run Graphic Test (from volume button) => press power button => reboot your system

Whoever faced the same issue with mine, kindly follow the above steps. All the best 👍

It started the issue again, answer will be only going to service centre 🤦‍♂️