Default Avatar

ToM.M

Member

ToM.MMember Level 1

About

Username
ToM.M
Joined
Visits
164
Last Active
Roles
Member
Points
12
Badges
4

Badges

Second AnniversaryFirst Anniversary10 CommentsFirst Comment

Comments

  • ToM.M
    What do you mean by "clean install"? I have updated my phone and then used "factory reset".
  • ToM.M
    The issue is still happening in the new version. @ARP_ASUS Please get it fixed, we can't force reboot our phones few times a day, it's frustrating. Looking forward for your response, Thank you
  • ToM.M
    Having the same issue. After a call the screen is turning off , not even having a back light, and can't be turned on. The screen and the touch are both not working, but the phone is still on. Can only force reboot it holding both vol down and power buttons. @Gustav_ASUS can you please move it forward? The phone can't be…
  • ToM.M
    Thank you for your response. Well, the phone support it, my carrier support it, all you need to do is approving us so we can use it, am I missing something?
  • ToM.M
    @Gustav_ASUS Can you please move it forward to the dev team so they can add my country (IL) [and maybe all the countries...?] and carrier (Pelephone) so I can use the VoLTE and WiFi-Calling? Thank you
  • ToM.M
    Thanks, was looking at some threads in there, looks like ASUS needs to add my carrier and country. Any mod can approve that? And if so, why ASUS is not adding all the countries? can you please add IL to the list so I can have both VoLTE and WiFi-Calling. Thanks
  • ToM.M
    @Gustav_ASUS Thank you for your response, I buy the phone from a store in China as ASUS is not selling this phone in my country, so I believe ASUS won't accept the phone for repair and I need to send it over to ASUS in some other country somehow in order to do that, am I right? I want to know the costs before I am getting…
  • ToM.M
    I totally agree, the AOD is very poor in the ROG Phones... The dev team must do something about it because it really feels like it was just there to check another 'V' on a feature without really implement it right... The notification info on an Always-on display is a MUST, what's the point of using an AOD if you can't…
  • ToM.M
    @akhilj66 Thank you for your answer 👍️ As for the warranty, I buy the phone from a store in southern China, so the warranty only applies to China...
  • ToM.M
    Anyone knows what is the cost of replacing the screen for a ROG 3 phone in the ASUS repair center?
  • ToM.M
    @Gustav_ASUS Can you please update us regarding this matter?
  • ToM.M
    The long rubber cover can be found in AliExpress or so(most of them are ROG 2 covers - guess it similar to the ROG 3 ones), but I couldn't find the short one, don't know which one @Rikki has lost, but I am looking for the short one, anyone have any idea where I could find those? Thank you
  • ToM.M
    @Gustav_ASUS any news?
  • ToM.M
    Thank you @Gustav_ASUS , any ETA for the next FOTA release?
  • ToM.M
    @Gustav_ASUS ok, got it, thank you
  • ToM.M
    @nightmaster552 , About what you were saying about the camera... the camera app is very poor, it produces very low-quality pictures and I know the sensor is capapble of much more than that, can you share some tips with us so we can make some decent pictures with our ROG Phone 3? do you have a good camera application that…
  • ToM.M
    @Gustav_ASUS Thank you for your reply, it makes sense now... xD I have few questions regarding this matter and I appreciate it if you can answer them. Is that normal that when I connect the charger (the original QC 30W) to the phone it first showing the ㄣ++ icon and after a second or two it changing to the ㄣㄣ icon? Also,…
  • ToM.M
    The lightning symbols also appears when using the slow charging method, is that means the slow charging is not working..?
  • ToM.M
    @wiltsenator The issue is not fixed yet, Gustav said it should be fixed in the next FOTA, looking forward to it.
  • ToM.M
    I agree, was looking for this option for the air triggers myself. It would be a nice feature to have.
  • ToM.M
    Hi, the same thing is happening to me, I guess it's a global issue, I am also using the ' WW_17.0823.2008.78' version. can you please check this issue? is there any airtrigger calibration we can do to reset the airtrigger and fix this issue? Thank you