Some apps not working

misc.mukundmisc.mukund Level 2
edited September 2020 in ZenFone 6

Hello moderators,

Want to bring to your attention that some apps like emirates airline apps aren't working after 191 update. I am unable to cross the opening screen. All permissions are on as well. I checked that first.

Is it the new update or you think there is some other issue

Thanks


Mukund

Comments

  • Did you try to reinstall app from Play Store?

  • I restarted & made restore with factory settings still issue persists. Where as in my Asus Zenfone Maxpro M1 it works flawlessly.

  • I uninstalled & installed may be more than 5 times.

  • From Google play store infact.

  • Apologies for the late response. I was able to recreate your issue with the app, however I am on .189 on this device. I'll pass this bug report on to our developers.

  • same here!

    finaly someone with the same issue.

    the opening screen is now red but i still do not see the round circeling loading symbol like it is on my wifes Samsung (were the app workes fine)

    pls hurry up, i ve got a booking in a few weeks...


    thanks

  • This recent version of the app seems worse than the one I originally saw. Are you on Android 10? Is your wife's phone on Android 10?

  • I can't get past the splash screen on Android 10.

  • Hello, thank you for your quick reply.

    we are both on Android 9, ...but hoping to get Android 10 in a few days...

  • This seems to be an app related issue, but I'll forward this to the devs and see what they say. In the meantime, I recommend using your wife's phone or using a PC. Updating to Android 10 doesn't seem to be helpful in this case.

  • Our software team just confirmed this is an app issue. We have reported it to Emirates already, perhaps you can also leave feedback on the Google Play page.

This discussion has been closed.