Videos recorded without sounds

Mazen JunaidiMazen Junaidi Level 2
edited November 18 in ROG Phone 6


  1. Model Name: Rog phone 6
  2. Firmware Version: ww_32.2810.2209.197
  3. Rooted or not: ofcausrse not rooted
  4. Frequency of Occurrence: yesterday
  5. APP Name & APP Version (If your issue relates to the app): Camera app
  6. Apps on my device: whatsapp, messenger lite, Cod mobile, Careem، Samsung internet browser.

Yesterday i took 2 videos at night first video with 4K 60 fps, second with FHD 60fps, after i finished recording i played both videos and boom!! no sounds in both of them !!! i tried to check the sounds settings and everything is ok !! i did some tests today morning by recording 2 now videos (4K, FHD 60fps) and the same issue show up that no sounds 8n both videos!! i did new tests with lower frames to (30 fps) and the same happen (no sounds in all videos) than i decided to restart my device... actually after restarting my device everything back to normal and i recorded videos 8n all resolutions i did and everything is good. but all the previous videos whic recorded before the (restart) still no sounds. it seems that the microphones didn't record sounds before (restart).!!!

i tried to send the videos without sounds below but messege said the video is too big !!!

Comments

  • This could have been a cache issue, please let me know if this happens again.

    Did you do anything specific before recording?

  • No it doesn't happen again (until now). no I didn't do anything specific before recording except normal daily tasks like browsing, watching youtube, whatsapp, calling, sms, opening stock apps like calendar, clock, weather and thats it.

  • Thread automatically closed due to inactivity. If the reported issue has not been resolved or you require further assistance from one of our moderators, please create a new thread and we will be with you shortly.

This discussion has been closed.