5g not working

PunjabistylesPunjabistyles Level 1
edited March 8 in ROG Phone 3

Please tell us some basic information before asking for help:

  1. Model Name: ten cent version
  2. Firmware Version:2012.131
  3. Rooted or not: no
  4. Frequency of Occurrence: everytime
  5. APP Name & APP Version (If your issue relates to the app):

In addition to information above, please also provide as much details as you can, e.g., using scenario, what troubleshooting you've already done, screenshot, etc.

========================================

Can anyone suggest why 5g on tmobile no longer works after recent update to 2012.131 on tmobile? I did network reset and all. It was working before on old firmware.

Comments

  • BPMBPM Level 1

    5G is working for me, and I'm on T-Mobile. However, I've found the 5G signal to be... Kinda unreliable. Like, it'll be fine for a few minutes, and then nothing downloads for maybe a minute? But it's been like that before the last update, too.

  • @BPM Hey, do you have the tencent version? Should I go to tmobile? Cause I am only getting 4g even though it is quite fast.

  • BPMBPM Level 1

    No, it's an ROG model, not the Tencent model. ASUS_I003D. I bought it from a US seller on eBay, but apparently it's a Taiwan model (and because of that, Asus's support won't help me out with the fact that the Aero Case it came with covers up the air vent).

    As for going to T-Mobile... I guess it can't hurt.

    1. Model Name: (ASUS_I003DD)
    2. Firmware Version:2012.131
    3. Rooted or not: no
    4. Frequency of Occurrence: every time
    5. APP Name & APP Version (If your issue relates to the app):

    Serial Number: LAAIKN05L028SND

     

     5G band Network does not work. "Dual-Band" wifi option is available. But 5G band Network is not showing.

This discussion has been closed.