Trimming video from gallery makes the video slow or fast randomly.

2003dev162003dev16 Level 1
edited November 5 in ROG Phone 3

Please tell us some basic information before asking for help:

  1. Model Name: ROG_3
  2. Firmware Version: .78
  3. Rooted or not: NO
  4. Frequency of Occurrence: EVERYTIME
  5. APP Name & APP Version (If your issue relates to the app):

In addition to information above, please also provide as much details as you can, e.g., using scenario, what troubleshooting you've already done, screenshot, etc.

====================================

There's this issue in the gallery of this device every time you trim or cut a video it randomly makes the trimmed clip slo mo in some parts and fast in other. It's really annoying. I've having this issue since the begining I thought it wil get fixed in a patch but it didn't. I'm in latest firmware update (0.78) but it's still not fixed.

I'm clipping the video proof of this bug. It's really annoying please fix this devs.

1st clip is Before trimming

2nd clip is after trimming


Comments

  • @2003dev16 Can you upload the video files directly, instead of the recordings. That way we can find out if it's a playback issue with the gallery app or if it happens regardless of player.

  • @2003dev16 I'm sending you instructions on how to log your device via PM.

  • Ion KozokarIon Kozokar Level 2
    edited October 7

    "Was the problem solved? I have the same trouble and I need to cut a video urgently, but it slows down!


    P.S. As I understand the problem is in the operating system. I hope the bug will be fixed. If someone now faced the same problem I found another way. I used Fastreel to cut the video and it wasn't slowed down. Btw if you already cut it and not it is too slow or too fast you can change the speed in it as well."

This discussion has been closed.