[Zenfone 5Z ZS620KL] No Service Issue and Storage suddenly full on Android 10

Gun2Gun2 Level 1
edited June 2 in ZenFone 5 Series
Rooted: No
APP Name: Android 10 System
Frequency of Occurrence: Everytime
RAM: 6G
Screenshot: https://us.v-cdn.net/6031231/uploads/ww_attachments/202003/09/120822h5fcn213c12dz35f.jpg
Firmware/APP Version: Version WW-100.10.107.46
Model: ZS620KL

Hey ASUS,I want to complain your flagship products call Zenfone 5z.
I have no service issue last year, going to you service center and they replace it new MB with new IMEI 6 months ago.
But now, that issue is happening again suddenly, and nothing i can do to fix it.
I have upgraded it into Android 10 and wipe it into factory default now.
My Zenfone 5z is useless now as mobile phone, only connect through wifi.
And the weird thing is : this Android 10 have full storage after a couple days usage, although I'm not installing any new apps from playstore.The storage takes about 114GB for other but don't know what happen.
So please inform me what to do on this flagshit mobile, since the warranty is out of date now and you give us this such problems...

Comments

  • I am facing the same .. Any update or solution to this issue ??

  • Hi friends

    Thank you for your asking. Kindly provide the information below so that we could better assist you.

    Refer to the link below to check the model name by model no. in the link

    https://www.asus.com/support/FAQ/1014441/

    1. If you try to update to the latest firmware version(WW-100.10.107.70), does the issue still remain?

    2. After update, please enter "Safe Mode". If the issue only appears after the phone exit Safe Mode, please check on any disturbance from the installed 3rd party apps.

    # How to enter and exit "Safe Mode"

    https://www.asus.com/support/FAQ/1005163/

    3. Could your SIM card operate in other phone now? If so, please also check SMMI test

    Calculator> type ".12345+=">SMMI TEST>Single Test> SIM Card Test/SIM Signal Test


    If you have any further queries, please do not hesitate to contact me. Thank you.

  • edited June 3

    Hi Christine,

    Model No : ASUS_Z01RD ZB601KL

    Issue started with latest firmware . I degraded to android P and is still same. I reinstalled and it is same.

    Issue persist with SAFE MODE also.

    Sim is perfectly working in other phone.

    Exact Issue : Signal comes and goes. happenning every 5-7 seconds. meanwhile storage is getting full.

    Also phone restarts automatically. Not sure if that happens before storage is completely full or starts before that also.

    If i remove the SIM, phone works fine, except storage is getting full very slowly. In my test without SIM card, 1GB storage got full in 8 hours.

    Thanks

    Abhishek

    PS : All storage is getting full under "Other Apps"

  • daphneteydaphnetey Level 1

    I am facing the same problem starting today. The storage are full with others apps. In fact, I didn't install any other apps..

  • bro search on YouTube - Asus 5z no service issue

    i uploaded video of it

    it will help you even i have other solutions too 😃

  • Hi All ,

    Still facing storage full issue.. As soon as i put SIM card , storage of 50GB fills within a day.

    Can someone please help.

  • Hi friends,

    The latest version WW-100.10.107.87 is now on our official website, please check your phone Settings>System>System update, or visit our website for manual update

    https://www.asus.com/Phone/ZenFone-5Z-ZS620KL/HelpDesk_BIOS/

    If you have any further queries, please do not hesitate to contact me.

  • Hi,friends

    I faces the same problem in January when I updated to Android 10 before that it's working absolutely fine. But some how suddenly this problem occurs, storage getting full and phone is continuously on reboot mode and there is no signal available..

    Even it's take me 2 days to power on my phone as it's continuously getting restart..


    Then I downgrade it to the pieand storage problem got solved but there are still no signals in my phone then i search internet for the issue and I found that there is issue with signal receptor.


    Don't know it's a software or hardware problem as it occurs after updating to Android 10.


    So I found if you press on the right top of Asus logo or near sim card tray on back panel your you will got signal.


    So this worked for me.. but somehow my phone automatically get updated to Android 10 once again and now the same issue again. Downgrade to pie once again but these time no signals..

    And it's so irritating to always press your back panel for signals..

    Attaching screenshot of signal.


    So any solution pls help.

  • DeannnnnnDeannnnnn Level 1

    Hi bro

    i suggest you to charge your phone fully, and try SMMI test to see if the phone passes or not

Sign In or Register to comment.