Bluetooth Error on ZenFone Max Pro M2

HerbertEndrianHerbertEndrian Level 1
edited September 2020 in ZenFone Max Pro Series
ZF Model: ZB631KL
RAM: 4G
Firmware/APP Version: 15.2016.1812.179
Frequency of Occurrence: Always
Rooted: No
APP Name: Bluetooth

Last edited by HerbertEndrian on 2019/1/16 20:31

Hi ASUS, today, i'm facing problem on "Notification Bar". As we can see in the Screenshot, I didn't turn on my Bluetooth, but in my notification bar, the Bluetooth notification is still enabled. I sure this is Android Oreo bugs, because, when I use ZenFone Max Pro M1 (ZB602KL), i didn't facing the problem, so please fix this As Soon As Possible :D

Curenntly, I am using : Zenfone Max Pro M2 (ZB631KL) ; with firmware : 15.2016.1812.179-20181221

Comments

  • itu uda update terakhir ya om?
    saya punya kok 179 ya.. bukan 177
  • I'm not having this issue because I use bluetooth headset a lot. There an update to 179. You can update it and let see if the problem still occur. But there another bug like Do not disturb icon still appear even disabled like you having in bluetooth.
  • kychame posted on 2019/1/16 18:36
    itu uda update terakhir ya om?
    saya punya kok 179 ya.. bukan 177

    Maaf gan! Slah ketik itu! Itu firmwarenya 15.2016.1812.179 kok. Yang terbaru
  • akirayjin posted on 2019/1/16 20:13
    I'm not having this issue because I use bluetooth headset a lot. There an update to 179. You can upd ...

    Sooryy, my firmware is the latest version. I'm make a mistake something like "typo" :D

    My firmware 15.2016.1812.179
  • Sepertinya normal gan, sy test di FW 179 juga bluetooth bisa disable/enable
    Attachment not found.
  • vrydz posted on 2019/1/17 15:08
    Sepertinya normal gan, sy test di FW 179 juga bluetooth bisa disable/enable

    Enable / disable mmg bisa gan, tapi di bagian notification bar error
  • HerbertEndrian posted on 2019/1/17 19:44
    Enable / disable mmg bisa gan, tapi di bagian notification bar error

    di saya enable disable gak ada notif error sih.. baik itu bluetooth karena sering pake earphone bluetooth pas gym.. juga do not disturb sering enable disable jg kl maen pubg,,
    sudah coba clear chache partition lewat stock recovery?
  • Hallo Asus..., Bluetooth ane bisa terima file tp kok ga bisa kirim ya. Thx 😊
  • Hi asus kenapa ya headset bluetooth saya kalo muter Youtube ,Facebook ,WA story ,dan sosmed yg laen suara di hp juga ikut keluar..tapi kalo muter media player MP3 sama media player video normal...

This discussion has been closed.