Should the ZenFone 6 get an LTE connection from AT&T? I can only get H+.

tjsharkfantjsharkfan Level 1
edited September 2020 in ZenFone 6

This phone was purchased directly from Asus USA. I tried two SIM cards from AT&T, the store tech could not get LTE and the second level tech support could not help. Did I get stuck with a 3G only phone?

Comments

  • Maybe it doesn't have the right bands for your region?

    C version FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 26, 28)

    TD-LTE (Bands 38, 39, 41*, 46) *LTE B41 (2535–2655 120MHz)

    WCDMA (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 19)

    EDGE/GPRS/GSM (850, 900, 1800, 1900MHz)

    support 4x4 MIMO & HO RxD

  • Some users have changed APN settings as well to resolve this issue.

    Check with AT&T if there are any additional settings you need for their network.

  • LP_ASUSLP_ASUS mod
    edited October 2019

    I should add that I get 4G on ZF6 in California with AT&T.

  • I have been to 2 AT&T stores with this phone, worked with two different techs and both tried setting the APN with no success. The second tech called his second level support and they were not able to make this phone work either.

    Was I sent the wrong phone? I understand that there are different versions which support different bands. As I said originally, I bought this through Asus USA's web site and I assumed they send the correct phone for this region, but I do not know how to determine if this is correct.

  • PS: I am in the San Francisco bay area, if that makes any difference to what AT&T supports.

  • I'm also in the Bay Area. My test device has been working perfectly all over this area.

    If you'd like I can verify your model via serial number.

    I'll send you a private message if you're interested.

  • i have att service through net10 i get 4g+.... weird

This discussion has been closed.